Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono mrtvé dítě zabil jeho otec, který neprchal před válkou, ale žil již několik let v Turecku, kde žádná válka není. Jen tam žili dost nuzně - a on slyšel, že jinde by měl nárok na daleko větší podporu než má v Turecku. Navíc lidé z lodi, na které pluli, potvrdili, že onen otec patřil k přímo k převaděčům.

Takže když si dáte vše dohromady - převaděči patří bu´d přímo k IS, nebo mu musí platit ze svého převaděčství výpalné. A tak onen nezodpovědný otec v podstatě nejen nezodpovědně riskoval život své rodiny, ale ještě se svou činností podílel na nákupu zbraní, které mohou někdy v budoucnosti zabít kohokoliv z nás. Ten chlapeček za to nemohl - ale kdyby přežil, třeba by tu zbraň za 10-15 let měl v ruce právě on - a mířil jí právě na vás či vaši dceru.

0 0
možnosti
JR

J90a36r83a 75R39a86n63k

16. 9. 2015 8:00

Pani Sporkova, zatim je to pouze z medii, kterymi jindy vsichni opovrhujete a vetsinou jim neverite, ted najednou je to vse jasne?

0 0
možnosti
ZJ

Za jednu minutu se v Africe narodí víc dětí, než imigrantů vycestuje za několik týdnů.

Zajistit, aby byla Afrika uživila své obyvatele, by znamenalo, postavit do Evropy most, vybudovat rychlodráhu a denně přijmout statisíce lidí. A ti by se zde množili v souladu s islámem.

Je to kruté, ale bohužel pravdivé. Dá se to napsat okecávacím způsobem, ale nic to na podstatě nemění.

Před několika desetiletími porodila černoška (arabka, indka atd.) osm dětí.

Šest jich zemřelo. Smrt dítěte je vždy zlá. Díky Člověku v tísni, Doktorům bez hranic a dalším humanitárním organizacím dětská úmrtnost výrazně klesla, ale porodnost zůstala.

A tak bude každé řešení k zachování Evropy Evropou více, či méně nehumánní.

Jízlivý běloch by řekl: osvobodili jste se, někde nás hnali bičem a nyní utíkáte pod naší ochranu.

3 0
možnosti
PK

Je to pořád dokola, ale tak jako se SSSR se satelity snažil převrátit 3.svět podle svých představ a neuspěl, tak o to samé, i když v jiné ideologii, dělají USA a spol. Jakmile není režim podle jejich představ, tak ho chtějí změnit. Bohužel některé změny nelze realizovat vůbec, natož v období kdy si umanu. Politika je vždy o menším či větším zlu a bohužel si myslím, že rozvrtání Arábie bylo zlem větším.

0 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik