Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Neuvažoval jste o přejmenování?

0 1
možnosti
Foto

K10a71r66e87l 88C18a17c21h

27. 1. 2016 14:07

Mnoho povyku pro nic. Kdo chtěl a myslí mu to, tak to pochopil správně. Komu to nemyslí, nebo komu se hodí to překroutit, tak z toho dělá aféru, nebo dokonce soudní kauzu. V obojím případě - jedná-li se o politiky, je to pro mně signál - toho nevolit (buď je to hlupák, nebo křivák). Samozřejmě že ten nedemokratický způsob, který president v žertu zmínil, nemohu brát jako vážně míněnou výzvu k takovým praktikám. Jsem přece normální a k normálním lidem president mluví.

4 0
možnosti
OK

Ta hysterie je opravdu pozoruhodná. Zeman zase jen řekl něco přes čáru, to je nepochybné, ale jestli tu někdo chce mluvit o tom, že Zeman nabádá k likvidaci premiéra kalašnikovem, pak doporučuji studenou sprchu.

Ano, Zeman má skutečně mimořádný talent rozdělovat společnost, ale bylo by lepší, kdyby tato společnost nehysterčila při každém Zemanově bonmotu (nebo urážce zvané bonmot).

4 0
možnosti
Foto

P18e66t38r 69O11m91e16l16k67a

27. 1. 2016 14:36

Já osobně bych zrovna tohle za bonmot nepovažoval, ale budiž. Na celé věci mě jenom překvapuje, že se všichni ti hrůzou zděšení politici chovají, jakoby Zemana neznali.:-) Přece náš lidový prezident zase něco plácl stejným způsobem jako chlapi plácají u cigaretky a pivečka v hospodě. Nic co by někoho mohlo vzrušovat. Jenže... On není chlap někde v hospodě, on je prezident tohoto státu....a na to občas, docela často zapomíná.

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik