Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, můžete. za podmínky, že holčička bude říkat, že má mezi nohama penis :-) To bude teprve zábava :-D

0 0
možnosti

Já Vám ten příběh zrovna moc nevěřím. Maminka nemohla vyřídit, když chodí pro dítě do školky? To se musí vyřizovat s "hlavou rodiny"? Manželce nedůvěřujete? Nebo dítě vyzvedává prarodič?

0 0
možnosti

Jak to bylo ve filmu Policajt ze školky. Nekřičeli tam děti v té školce: "kluci mají penis, holky zase vagínu"?

1 0
možnosti

Říkal to syn gynekologa :)

0 0
možnosti

J28i29ř74í 24V72o41l51k27a

19. 2. 2019 16:20

My jsme si taky hráli na mámu a na tátu, ale abych spolužačku požádal, že chci vidět její vaginu, pokud bych ten výraz vůbec znal, tak bych ve studiích asi nepokročil. A penis taky nechtěla vidět. Myslím, že dělat z dětí předčasně dospělé je pitomost,

3 0
možnosti

No napsal jsem do příspěvku slova jinak řečeno mužský pohlavní úd, Zeman a Hašek, teda ten politik.. Redakce mně sdělila, že si nepřeje, aby se můj příspěvek objevil v diskuzi, neb je to v rozporu s pravidly. Táži se , které to slovo, název způsobilo vyřazení prispevku.

0 0
možnosti

Můj tip je, že to inicioval spíše nějaký tatínek holčičky - jedináčka, která s tím slovem následně přišla domů. Ti mají často výchovu svého jediného pokladu velmi přesně naplánovanou a informaci o těchto choulostivých věcech si nechávají, až bude jejich holčičce 18, nebo spíš 25. My ve třídě také jednoho takového máme, někdy tuším v páté třídě na třídních schůzkách mával třídní před obličejem učebnicí přírodopisu a rozčiloval se, že je v nich schématický obrázek muže a ženy včetně pohlavních orgánů. Nedělám si srandu. :-)

0 0
možnosti

P21e10t37r 45A97g47u59l56á63r

19. 2. 2019 14:16

Asi z nějakého důvodu sám základní školu nenavštěvoval. Jinak by to už dávno věděl.

0 0
možnosti

P96e41t82r 80A92g21u98l86á47r

19. 2. 2019 10:28

O tom, že podobné situce některé dámy ve školství prožívají přehnaně není třeba diskutovat. Zdá se, že narazily na sobě rovného.

1 0
možnosti

Chudák dítě... To s ním opravdu takhle jednáte?

2 1
možnosti
Foto

moje kamarádka pravidelně jako to dítě na obtíž celé studium na katedře češtiny i na všech školeních vyžadovala vysvětlení, proč ve vyjmenovaných slovech po P chybí dětem slovo pyj... takže rozumíte, když to pak diktuji dětem v diktátech, musím prostě tolerovat chyby..:);-D to se nedá nic dělat.

4 0
možnosti
Foto

Ten diktát pro děti by mě docela zajímal... ;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Ten osvícený otec byl poprvé v životě ve školce, že se museli všichni představovat? ;-D A třídu tam mají 1.A? ;-DVy máte nějaké trauma ze školky? Z paní učitelek ve školce? Od kdy se do MŠ zvou rodiče na kobereček a odkdy to vyřizuje rodičům dítě? Žijete na této planetě? Se srdečným pozdravem 'penisům zdar' I.D....;-D!!!!

3 6
možnosti
Foto

To jste mi udělala radost. Právě o tom to je. Děkuji

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik