Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi tak ... nulova tolerance = nekteri jezdi z(a)virovani tak, ze by se Milos stydet nemusel; povolite pul promile a lidi pujdou do sebe, takhle sami od sebe, a zacnou se chovat zodpovedne ... to vite ze jo

0 0
možnosti
Foto

J58i89ř98í 42L39i39b43e37r

4. 4. 2019 19:24

Jak jsem četl v jiné diskuzi, asi by bylo smysluplné se podívat na nehodovost řidičů ve státech, kde je povoleno do půl promile. A ne hned dopředu vědět, "že je to špatný návrh".

0 0
možnosti
Foto

jen bych k tomu doplnil, nejen to, jak se alkohol projevuje na nehodovosti v těchto sttátech, ale jak celkově se tam řidiči chovají. Jak přistupují k dodržování pravidel. Ne jen brát to, co se nám líbí.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím a děkuji za sepsání. Dnes jsem zrovna ve svém článku citoval statistiku za rok 2018. Když jsem pak četl ten návch chátrající ODS nevěřil jsem, že to může někdo myslet vážně.

1 0
možnosti
Foto

Teď si ale trochu odporujete, napsal jste blog na téma, všechny problémy způsobuje rychlost, o dvou pivech tam, pokud si dobře pamatuji, nebylo ani slovo??

0 0
možnosti

No, on je tu zcela jiný, daleko závažnější problém. Řidičák má kdejaký agresivní vypatlanec, který nezvládá návaly emocí, když ho někdo předjede. Nejprve by tedy měla být přísnější pravidla pro vydávání řidičáku - je to fakticky zbraň a podle toho by měli být určití jedinci vyřazeni ze slosování. A kdo bude řídit bez vlastnictví řidičáku, jako by se ilegálně ozbrojoval.

No a pak lze povolit i nějaký ten alkohol za volantem...

3 0
možnosti

"..přísnější pravidla pro vydávání řidičáku.." neovlivni chovani nekterych arogantnich a agresivnich ridicu na silnici. To je spise psychicka zalezitost a "přísnější pravidla" na to nemaji absolutne vliv.

1 1
možnosti

R^, srovnavat ridice vozidla s vodakem, na to museli v ODS pozit opravdu zajimavy matros.

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik