Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Papírové Lidovky jsem neměl v ruce už léta, na ty elektronické chodím kvůli Neviditelnému psu, ten si drží svou kvalitu a názorovou linii od doby svého vzniku na stejné, mě blízké, úrovni.

1 0
možnosti

Tak do naší rodiny se LN nedostávají. Popravdě řečeno o jejich kvalitě nic nevím a z diskuse plyne, že májí dosti oponentů, což je normální, dnes si může každý vybrat dle libosti. No asi je koštnu,,,,když je lid tak nenávidí..;-D

0 0
možnosti

Já tedy spolu s autorem nedám na Lidové noviny dopustit nejen kvůli popisovaným faktům, ale i proto, že se jedná o jednu z mála mediálních tiskovin, které vycházejí doposud na skutečně kvalitním, a následně dále využitelném papíru.

Od té doby, co jsem před mnoha a mnoha léty, tedy někdy před 30-ti léty, kdy jsem po vrácení červeného stranického průkazu ukončil i odběr stranického tisku, jsem četl a vyzkoušel mnohé s vývojem doby souznící deníky a týdeníky, od Katolických novin až po Blesk a Aha.

Ale kvalita papíru který by byl využitelný a v konečném výsledku kvalitnější a zejména levnější než nabízené toaletní papíry jsem jinde než u LN nenalezl. Po přečtení tento deník pečlivě poskládám a nožem rozřežu na příslušný velikostní formát, který naší rodině vyhovuje a je mnohem vhodnější než současné druhy nabízených "toaleťáků", které nejen malou velikostí jednotlivých dílků jsou rizikem pro znečistění prstů a ploch dlaní, ale mnohdy je jejich pevnost a odolnost proti roztržení, či prasknutí značně problematická.

0 0
možnosti

Jen bych doplnil, že ještě před několika roky byl LN konkurencí v kvalitě papíru starší typ letáku Kaufland, který měl v té době ještě výhodu, že se navíc zde nechalo nalézt akční zboží za výhodnou. tehdy mnohdy bezkonkurenční cenu, a byl zcela zdarma takže jsme těchto letáků v prodejnách brali domů plné tašky.

Ovšem to se změnilo, když začala tato společnost vydávat letáky na naprosto pro tento účel nepoužitelném lakovaném papíru, který navíc zatěžuje životní prostředí a je i ekologicky velice zatěžující. A tak jsem okamžitě začal tuto společnost bojkotovat a od té doby neuvidí jedinou korunu z mé peněženky.

Ovšem LN jsem zůstal věrný.

0 0
možnosti

I97v74o 60C79e85r97m39a75n

12. 12. 2019 20:27

Kdyby byla nějaká antikarma, nebo záporné body za karmu, tak bych vám je dal. Jak můžete o tomhle nevkusném intelekutálo-bulváru říkat, že překypuje zajímavými informacemi? Vždyť právě jsou to už pár let úplně špatné noviny.. a moje zkušenost s nima jako autor , nejhorší ze všech novin v ČR. Mění autorům texty bez jejich vědomí, nedají možnost reakce a snaží vydírat čtenáře nějakýma útočnýma článkama, Je to jako Blesk, jen nepíšou o zpěvících a umělcích...člověk si to pak musí koupit, jestli tam o něm něco nepíšou, nebo ne? Já to stejně nekupuju. Symbol toho hnusu je Zídek.

2 0
možnosti
Foto

J46a72k52u42b 36R62o50t69h

12. 12. 2019 18:09

Vy si musíte dělat srandu. Jinak to není možný. Leda byste zde 32 let nebyl a nikdy neviděl LN v roce 88, 90, 95, 2000, 2005, 2010 a, pro Pána Boha, dnes. Titul, který byl kdysi obdivovaný, titul, který když projevil zájem o elitního televizního reportéra, tak ten se vykašlal na TV a šel, hrdý a s pokorou.:-/

Kromě toho si plete náklad s čteností.

2 1
možnosti
Foto

Každé vydání Lidových novin čte dle průzkumu Media projekt průměrně 200 tis. čtenářů.

1 0
možnosti

Ve skutečnosti současný náklad Lidovek není nikterak omračující. Podle posledních informací Unie vydavatelů ze 7. listopadu byl jejich náklad ve 2. a 3. čtvrtletí letošního roku 32 580 tisíc, odhadovaná čtenost pak 189 tisíc.

Takže kde že loňské sněhy jsou...

Mnoho skalních čtenářů LN, kteří znali dva ročníky (ilegálních) Lidovek Rudolfa Zemana a Jiřího Rumla (které vycházely od roku 1988), nebo je četl v 90. letech a pár let ještě potom, je toho názoru, že ty současné se s nimi vůbec nedají srovnávat. K těm patřím i já a už před nějakým časem jsem zrušila jejich předplatné.

Jen pro pořádek: nejčtenějším deníkem u nás je i nadále Blesk s nákladem 184 tisíc a čteností 873 tisíc na vydání; následuje MF Dnes s nákladem 110 334 a čteností 513 tisíc) a Právo, jehož každé vydání si přečte 221 tisíc čtenářů a vychází v nákladu 65 891 výtisků.

3 0
možnosti
Foto

J87i26ř23í 65K71i16n46d37l

12. 12. 2019 16:54

V roce 2013 koupil vydavatelství Andrej Babiš, resp. jeho koncern Agrofert. to byl konec Lidových novin. Slušní redaktoři odešli, protože zjistili, že tím skončila jejich svboda jako novinářů. Dnes mohou psát jenom to, co dovolí Babiš.

4 1
možnosti
Foto

Ještě pořád se to dá číst a není to žumpa. Nemám vůbec žádnou radost z toho, že je koupil Babiš, ale s poslední větou (možná v předstařecké naivitě) nesouhlasím. Pravda, tištěné noviny moc nekupuji (tak 3× do měsíce), ale Idnes a Lidovky čtu denně na internetu; to se tak liší?

0 0
možnosti

J22i96ř12í 10M34l56s

12. 12. 2019 16:39

A teď si představte, jak by byly ještě lepší, skvělejší a úžasnější, kdyby psaly i o událostech, které se prostě staly, ale nehodí se "do krámu" jejich majiteli (vlastně nemajiteli)...

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik