Diskuse

Nad Českou republikou se stahují mračna – obézních lidí je stále více a více

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jediné, co by mohlo skutečně fungovat, klasické komerční pojištění. O své zdraví pečující lidé by získali bonusy, lékaře neposlouchající a doporučená léčebná opatření sabotující malusy. A ti by na pojištění platili jako mourovatí.

Nevidím totiž jediný důvod, proč být solidární s nějakými blbečky, kteří vedou nezdravý život, cíleně se přežírají, kouří, chlastají či dokonce drogují.

0 0
možnosti

V České republice máme solidární zdravotní pojištění, to znamená, že zdraví musí být solidární s nemocnými. A to je samozřejmě v naprostém pořádku.

Ne to není v pořádku.

1 0
možnosti

M81a88r74t13i62n 20R95a15m

3. 8. 2016 12:26

Nejsem odborník na výživu, ale když vidím, že z kuřete vylíhlého je kuře na pultě díky tomu, čím je krmí, vlastně za pár dní, jsem přesvědčen, že díky tomu, čím tloustne kuře tím pak tloustne jeho konzument!

0 0
možnosti

Jo, jo ... tohle my pamatujeme od Rajko Dolečka a nakonec se ukázalo, že má žaludeční vředy a tiše závidí a co Vy;-)

0 2
možnosti
Foto

Rajko Doleček má 91 roků, takže to asi s těmi žaludečními vředy nebylo tak vážné.

0 0
možnosti

Jasně - kuřáci, narkomani, tlouštíci - ti všichni povinně platit vyšší zdravotní pojištění!

A nebál bych se jít ještě dál - co třeba lyžaři, cyklisté, běžci a vůbec všichni sportovci - ti se také co chvíli zraní a čerpají ze společného! Také bych jim hned napálil vyšší zdravotní pojištění.

A potom ještě těm co nesportují, protože ti potom zase trpí na civilizační choroby. A horníkům, slévačům, lakýrníkům a dalším profesím, kteří pracují ve zdravotně závadném prostředí - proč na ně máme my ostatní doplácet, že? Také bych zvedl zdravotní pojištění těm, co mají děti, protože děti furt čerpají a neplatí. A těm, co děti nemají, bych ho preventivně zvýšil taky, protože to by tak hrálo, aby si sobecky žili pro sebe a škudlili na nižších nákladech bez toho, aby státu vychovali nové poplatníky!

Taky by si měl stát víc posvítit na lidi, co jezdí autem, protože ročně se tisíce lidí zraní při autohaváriích a ostatní to potom musejí platit. Ale zdaleka nejnebezpečnější je, když někdo chodí po setmění po silnici mimo město - kromě povinného reflexního pásku měl především platit vyšší zdravotní pojištění.

Mno, ještě pár kategorií by se jistě našlo, a až by se oddělilo zrno od plev, tak by se konečně vidělo, kdo žije správně bezpečně! ;-D

9 0
možnosti