Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To by mně fakt zajímalo jak lze zjistit, že někdo prokazatelně zemřel na následky pasívního kouření.

2 0
možnosti
Foto

Shoďte ty klapky dolů z očí, pane Paroubku.

Škodlivost pasívního kouření nebyla nikdy prokázána.

Kuřáky právě ten hlen chrání.

Minimální spotřební daň v letošním roce je 2,52 Kč na jednu cigateru, k tomu 21 % DPH jen ze spotřební daně. Takže stát má v momentě vyrobení krabičky cigaret minimálně 60,98 Kč(2.52*121% = 3.049; 3.049*20=60.98). A pak ještě DPH a daň z příjmů od výrobce a distributorů.

0 0
možnosti
PB

..... a proč já, aktivní kuřák, mám doplácet na uprděný krávy ?!?,- si představte to voteplování planety, ten skleníkovej efekt,- .... proč já mám doplácet na nějaký krávy, co nejsou vochotný regulovat svoje nadýmání a obecně jim je jedno jak, kdy a kolikrát si za den pšouknou !,- ...... bejt v komisi EU, zakážu jim to 123VEU!!!

11 0
možnosti
Foto

Nemáte pravdu. Nekuřáci na kuřáky nedoplácejí nijak, protože kuřáci platí totéž co nekuřáci a ještě k tomu platí nemalou spotřební daň. Vliv pasivního kouření je velmi sporný, nikdy nebyl prokázán zcela uspokojivě a aby toho nebylo málo, kuřáků v Evropě neustále ubývá a naopak onemocnění, která se dříve přičítala účinkům kouření a to i pasivního ubývá. Vysvětlení pro tento paradox se zatím nenašlo, nicméně už dlouhé roky je zjevné, že zásahy proti kuřákům jsou výhradně politickou záležitostí a ta, jak známo, nemívá s realitou mnoho společného.

7 0
možnosti
Foto

Oprava:

„a naopak onemocnění, která se dříve přičítala účinkům kouření a to i pasivního PŘIBÝVÁ“.

3 0
možnosti
Foto

Všem oponentům děkuji. S Vašimi negativními názory na tento můj blog jsem počítal - vlastně jsem si o ně tak nějak nepřímo řekl. Některé mé blogy píši trochu s nadsázkou, a toto je právě ten případ. Ve skutečnosti mi slušní kuřáci vůbec nevadí. A těch je naštěstí stále více.

0 0
možnosti
MT

Ústup pěknej, ale pozor, při couvání člověk snadno šlápne do ... něčeho, do čeho šlápnout nechce.

Popadněte nějaký slovník a nalistujte význam slova nadsázka a pak mi prosím tu nadsázku konkrétně v tom vašem textu ukažte. Nebo jsou nadsázkou ty mínusy v diskusi?:-)

10 0
možnosti
MV

Neexistuje jediná studie, která by prokazovala škodlivost pasívního kouření.

Respektive jsou soudní rozhodnutí, že při tvorbě studií, které měli prokázat škodlivost pasívního kouření došlo k podvodům a manipulacím a tudíž jsou výsledky neplatné.

5 0
možnosti
ML

M74a46r40t50i84n 46L84a61c80o

4. 10. 2016 20:59

Jasné, a preto militantní nefajčiari chcú vyhnať fajčiarov z jasne označených fajčiarskych podnikov, na chodníky. Aby tam mohli smradiť okoloidúcim.;-D

Mimochodom, vedel by ste čísla z blogu podporiť nejakými relevantnými odkazmi?

5 0
možnosti
Foto

Tak koukám, že jste pod svým clastním článkem statečně rozdal několik minusů (ale na Polického stejně nemáte) a ještě statečněji jste radši na žádný příspěvek nereagoval, protože byste musel použít argumenty. Gratuluji, budujete si pěknou pověst, ale pokud chcete dostihnout Polického, musíte se víc snažit.

8 0
možnosti
MT

Já jsem pro, aby se kouření, když je tak strašně nezdravé, zakázalo úplně. Ale ten výpadek 70 mld z rozpočtu ať si pak na daních mezi sebe laskavě rozdělí nekuřáci. A jestli tu budu oxidovat do 90, ideálně s alzheimrem, ať mi důchod a péči také hradí nekuřáci.

A jak píše předřečník, lidská blbost je daleko nebezpečnější, a žádná spotřební daň se z ní neplatí. To by byly příjmy, že by byl rozpočet rázem v přebytku.

9 1
možnosti
AP

A52l34e75s 21P88ř56i65b15y36l

4. 10. 2016 19:17

Kouřím proto aby jste mohl jít třeba zdarma k lékaři. Státní rozpočet s příjmem za cigarety počítá. Proč se nezakáže třeba blbost ta je také nebezpečná. Seděl jsem s jedním blbcem v kanceláři a tak mě otravoval život až jsem z toho měl žaludeční vředy.

7 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik