Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten začátek nechám bez komentáře.

O návrat určitě bude usilovat, protože zjistil, že ani úplatky na RaJ Praha 1 mu nezajišťovaly takovej život jako v politice.

A že v politice chybí? Já tedy nesouhlasím, protože takovejch podobnejch už je tam dost a dost a snad už by se tam konečně měli ve větší míře dostávat slušní lidé, ne?

3 0
možnosti
AM

Podle stanov je pražská organizace jediná, která ho může vzít zpět do ČSSD.

Vzhledem k tomu, že proti ČSSD léta vedl kampaň a i dnes mluví ve stylu macha o "chlapcích z ČSSD" apod., je snad jasné, že se chce hlavně zviditelnit. Do ČSSD už se zpátky nedostane.

0 0
možnosti
JL

Politik s takovym bremenem chyb z minulosti, nema v politice misto. To uz nehovorim o jeho osobnosti. Vase uvaha nema zadny vyznam.

4 0
možnosti
BD

Já jsem pravičák. Což je dnes poměrně zoufalá situace, bo pravice s mozkem na trhu není. Ale fakt je, že Paroubek byla alespoň osobnost. Že to byly kolikrát taky hnoje co plácal je fakt druhej, ale ten trend od Klause, Paroubka, Zemana atd je jednoznačně co se osobností týká, brutálně sestupný.

3 0
možnosti
JR

J33a36n 55R65á86ž

20. 12. 2016 17:27

ČSSD nepomůže ani deset Paroubků. V době Zemana měla aktivní rozpočet a hodně peněz na účtech. Teď má u vrat Lidového domu odjištěnou bombu v podobě "Altnerovy pohledavky" u které jen můžeme s napětím čekat, kdo ji koupí a po ČSSD bude vypamáhat a dluhy na účtech. Strana, která chce být vládní, nemůže být v mínusu, jak už z nedávné historie ČSSD můžeme vypozorovat. Dokud Kočárník blokoval příjmy z Lidového domu a stranické společnosti Cíl, potácela se ČSSD na hranici volitelnosti. Jakmile ji ale Altner vyhrál desítky milionů blokovanych prijmů a hlavně Lidový dům, kterým mohla ručit za půjčky na volební kampaň, stala se vládní stranou.

6 0
možnosti
NM

...pořád lepší Paroubek nežli--Topolánek z té doby nebo nynější Sobotka...R^!!

0 4
možnosti
Foto

Paroubek, Paroubek, podle Vás nebylo či bylo dost Paroubka?

0 0
možnosti
AR

Podle mne bylo už dost Paroubka. On však chce být aspoň v parlamentě, proto se snaží zviditelnit. O něho nemají zájem ani chlapi v hospodách.

4 0
možnosti
IC

Opravdu ? RAJ byl i na tehdejší dobu nejvěší čurbes. Za panování Paroubka.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS