Diskuse

Vážené paní z „Muslimova“, kde si myslíte, že jste?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé je, že roste počet aquaparků, kde nesmíte ani v 'trenkových' plavkách ale pouze ve slipových...a najednou taková tolerance?!

Nicméně - mně osobně celkem je jedno, jestli má ženská plavky přes celé tělo i přes obličej, problém vidím spíš v tom, že obecně všichni známe jejich hygienické návyky... Přes burkiny neuvidím na první pohled, jestli nemá parazity nebo nemoci, nebo jestli není jen prase.. takže kam budou lézt tyto muslimky - tam přestávám chodit já a děcka tam nepustím. A jejich víra mne nezajímá, ať si doma tlučou hlavou o zem dle libosti, to je jejich problém.

24 1
možnosti
Foto

O našich hygienických návicích panují po vyspělém světě legendy, pročež nechme na hlavě, z hrušky dolů atd...

1 16
možnosti
Foto

Víte pane Paroubku, ty koupající se ženy jsou muslimky. Islámistky jsou něco trochu jiného... A co se týká těch "zvyklostí" v jejich zemích? Prostě budeme dodržovat jejich pravidla a nebudeme mít problémy. Stejné by to mělo být i u nás a většinou to tak je. Ty koupající se muslimky nejsou žádné migrantky, ale turistky. Přijely sem na návštěvu a nevím, jestli se nějak snaží porušovat naše zákony. Jedinou věcí, které jim lidé vytýkají je to, že se koupou v plavkách, které jim (vzhledem k jejich způsobu života) vyhovují. Pokud tím neporuší návštěvní řád bazénu do kterého vlezou, tak je vše v pořádku. My tady žádný zákon o plavkách naštěstí nemáme...

4 15
možnosti
PT

P12e84t52r 69T32o38m91e62k

12. 7. 2017 18:24

Je jedno jestli jsou migrantky nebo turistky. V každém případě by měly respektovat naše zvyklosti. No a protože burkiny naše zvyklost nejsou dá se jejich koupání v nich považovat za agresi do našich zvyklostí, za pokus o naše podvolení. Chceme se podvolovat islámu? Já ne.

15 3
možnosti

Takže co byste autore doporučil těmto dvěma muslimkách?

1 1
možnosti
Foto

Pane Šmerdo, já bych jim doporučil přizpůsobit se našim kulturním zvyklostem. Pokud tak učinit skutečně nemohou, tak ať se koupou v hotelové koupelně.

14 2
možnosti